Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизияЗам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ

...
Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизияЗам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ
Коментари Харесай

Валери Симеонов показа в ефир с кой пръст е реагирал на протеста на заведенията

Редактор: 

e-mail: 

кадър: Нова телевизия

Зам.-председателят на Народното събрание и водач на НФСБ Валери Симеонов повтори в студиото на Нова телевизия жеста, с който реагира през вчерашния ден на митинга на заведенията. Той още веднъж отхвърли, че е посочил междинен пръст. Жестът му бил с палец към главата, с цел да покаже на стачкуващите, че не схваща къде им е мозъка.

„ Отворих прозореца, с цел да погледна. Една група от 5-6 индивида започнаха да крещят вулгаризми, обиди. Направих по този начин, че ги попитах къде ви е мозъка ”, съобщи Валери Симеонов.

„ Показах знак, с който питах къде са ви главите. Не съм сигурен, че тези хора бяха от протестиращите, събрали се да пазят своя бизнес ”, добави Симеонов.

„ Аз съм единственият политик, който поддържа тезата, че отварянето на заведенията за хранене при съблюдаване на ограничения не носи по-голяма заплаха от отварянето на учебните заведения ”, добави водачът на НФСБ и акцентира, че ще продължи да пази тази позиция. Според него обаче протестното отваряне на заведенията за хранене на 1 февруари ще донесе единствено до санкции.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР